Werkplaatsen Vrije kunsten Sint-Lukas Brussel

Op campus Sint-Lukas Brussel beschik je over werkplaatsen voor schilderen, sculptuur, etsen, hout- en linosneden en steen- en zeefdruk. Je kan ook werken met apparatuur voor de bewerking van metaal, steen en hout en een reeks hoogwaardige computers met randapparatuur voor de realisatie van zowel multimediaal werk als werk voor druk. Het paradepaardje van de campus is de lasercutter, een ingenieuze machine die kan snijden in zachte materialen en die kan graveren in harde materialen. Uiteraard kan je ook bij de andere werkplaatsen op de campus terecht. Wil je een foto laten printen of wil je een video maken? Het kan en je wordt telkens geholpen door professioneel personeel.

Atelierruimte voor masterstudenten

Op campus Sint-Lukas Brussel hebben de masterstudenten een grote open ruimte waar ze voldoende ruimte hebben voor individuele creatie, maar evengoed voor proefopstellingen en groepspresentaties.

Bibliotheek

De LUCA-bibliotheek op campus Sint-Lukas Brussel behoort op haar gebied tot de beste van het land. Hier kunnen studenten uit een uitgebreide selectie van internationale publicaties over beeldende kunst, fotografie en film plukken.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by