Werkplaatsen van de opleiding Beeldende Vormgeving

Als student kan je in verschillende werkplaatsen terecht om je werk in een bepaald materiaal en met een bepaalde techniek uit te voeren. Je krijgt er assistentie van de werkplaatsverantwoordelijke die je op weg helpt en je vragen beantwoordt. In de werkplaatsen worden workshops georganiseerd om je te helpen bij het verwerven van specifieke vaardigheden. Studenten Beeldende Vormgeving maken intensief gebruik van de expertise en de materialen van de werkplaatsen audio, fotografie, grafiek, print en scan en video.

In de werkplaats print en scan kan je scannen en printen op hoge resolutie, op alle formaten en materialen. Handig en nodig als je je werk wil presenteren.

Opnames maken in een professioneel uitgebouwde opnamestudio, digitaal werken met de meest recente technieken, zwart-wit films ontwikkelen en afdrukken… het kan allemaal in de werkplaats fotografie.

In de werkplaats video kan je terecht om beelden te registreren, geluid op te nemen en te monteren of montageprogramma’s en geluidsprogramma’s onder de knie krijgen.

De werkplaats audio is een plaats waar je gebruik kan maken van een kwalitatief audiosysteem, actieve speakers, flashrecorders, microfoons ...

Een nieuwe degelpers, ets- en lithopersen, een indrukwekkende offsetpers, een computergestuurde snijmachine voor diep- en hoogdruk, en zoveel meer staan ter beschikking in de werkplaats grafiek.

 

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by