Toekomstmogelijkheden met een diploma Muziek

Na je opleiding kan je aan de slag als componist, maar je kan ook beslissen om verder te studeren.

 

Educatieve master Muziek en Podiumkunsten

In de Educatieve master Muziek en Podiumkunsten kan je je na je bacheloropleiding (volledig traject, 120 ECTS) of masteropleiding (verkort traject, 60 ECTS) niet enkel verder bekwamen als muzikant, maar ook als kunsteducator. De opleiding bereidt je perfect voor op een carrière als leraar in het kunst- of het leerplichtonderwijs. Ook socio-culturele instellingen zijn vaak vragende partij. Lees meer

Master na Master Voortgezette Studies Muziek

In de Master na Master Voortgezette Studies Muziek kan je je technische vakkennis verfijnen en je inzicht en onderzoeks- en communicatievaardigheden versterken. Als beginnend professionele musicus verwerf je er praktische vaardigheden en onmiddellijk bruikbare competenties. Je krijgt kansen om eerste ervaringen in het werkveld op te doen en je te oriënteren naar de loopbaan die het beste bij je past.

Bovendien ontwikkel je ook een onderzoeksparcours/ onderzoekstraject dat je praktijk ondersteunt. De opleiding kan daardoor ook uitstekend dienen als voorbereiding op een doctoraat of voor een carrière als wetenschappelijk onderzoeker.
 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by