Selfportatrit van oud-student Joost Jansen
Meer info

Onze afgestudeerden komen terecht in de audiovisuele sector als animatiefilmmaker, illustrator, motion designer, artdirector... maar laten ook van zich horen in artistieke kringen.

Joost Jansen - Ik combineer commerciële en culturele projecten

“Als freelancer werk ik voor productiehuizen als ‘AT-production’, ‘Prime’ en ‘Content- Cowboys’en voer ik opdrachten uit als illustrator, motion designer of artdirector. Naast die commerciële opdrachten werk ik ook in het art-circuit. Net zoals mijn eindwerk ‘Yves’, is de zopas afgewerkte ‘I love Hooligans’ een geanimeerde documentaire. Met de hulp van het Vlaams Audiovisueel Fonds werkte ik onlangs nog mee aan ‘12 minutes about Peace’.”

Inne Haine - Werken in twee tekendisciplines 
Ik rondde na mijn master Animatiefilm de master Beeldverhaal af. Tegelijkertijd werkte ik als illustratrice van ‘Het verbond der jaartallen’… om de ochtend na de proclamatie al te beginnen aan ‘Diamant’, de nieuwe animatiefilm van mijn voormalige docenten Kris Mergan en Geert Vandenbroele. Ondertussen signeerde ik mijn nieuwe strip 'Het Mirakel van Vierves' op de laatste boekenbeurs.

Maarten Vrancken - Eigen werk maken en lesgeven
Als freelancer doe ik opdrachten als regie en productie van motion graphics en video, grafisch werk en illustratie. Daarnaast geef ik les als docent Animatiefilm aan RHoK, de academie van Etterbeek en Sint- Pieters-Woluwe. Ik ben ook nog steeds bezig met mijn eigen werk. Zo werkte ik onlangs met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds het scenario van mijn volgende kortfilm af.

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by