Toekomst Fotografie Narafi

Uitzicht op de ideale job!

Na je opleiding ben je klaargestoomd om aan de slag te gaan in verschillende sectoren.

Werk je graag als zelfstandige, freelancer of commercieel fotograaf?  Dan kan je terecht in verschillende domeinen, zoals documentaire fotografie, industriële bedrijfsreportages,  food en lifestylefotografie, reisreportages, portret- en modefotografie, architectuurfotografie of studio/stilleven, reclamefotografie, journalistieke fotografie of reportagefotografie.

Of werk je misschien liever in loondienst op persagentschappen, picturedesks of beeldbanken?  Als eindverantwoordelijke “picture editor” van magazines of tijdschriften?  Bij reclame- en marketingbureau’s?  En wat dacht je van een job als communicatiemedewerker in een groot bedrijf, waar je de visuele communicatie verzorgt?  Of als beeldretoucheur?  En wat van een carrière in de film- of TV wereld? 

Door je goede technische kennis ben je ook inzetbaar op commerciële en technische functies bij importeurs, resellers of grote studio’s.

Het is maar een greep uit de mogelijkheden wanneer je een opleiding professionele Bachelor AVT Fotografie aan de LUCA School of Arts, campus Narafi, doorlopen hebt.

Onze afgestudeerden getuigen elk jaar weer van een grote vakkennis en creativiteit op de graduation show. Dit jaar opnieuw in Tour&Taxis!

Voor een beperkte lijst van onze alumni, volg deze link.

 

Verder studeren?

Maak je nadien liever carrière als autonoom fotograaf, die vrij werk maakt (artistieke fotografie)? 

De opleiding aan Narafi bied je daarvoor een goede basis om onmiddellijk te starten als autonoom fotograaf, of je kan je verder bekwamen bij onze Masteropleiding aan Sint Lucas Schaarbeek of C-Mine Genk.

Na het behalen van je diploma kan je daarom via een schakelprogramma instromen in onze masteropleiding Fotografie.

 

Onze alumni

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by