Starten met Productdesign op C-Mine Genk

Blijf op de hoogte
www.facebook.com/lucacmine Er is geen enkele kunsthogeschool waar zoveel beweegt: studenten nemen deel aan wedstrijden, oud-studenten winnen prijzen, docenten organiseren tentoonstellingen, lezingen en performances ... Op LUCA hangt iets in de lucht. Abonneer je op onze nieuwsbrief: http://eepurl.com/w8ImX

Om te kunnen starten met de opleiding Productdesign moet je slagen voor de toelatingsproef. Heb je al een diploma en wil je graag het schakeljaar volgen om de master Productdesign te halen? Ook dan moet je geslaagd zijn voor de toelatingsproef. Deze proef peilt vooral naar jouw motivatie en is raadgevend voor jouw traject.

Daarom bestaat de proef uit verschillende delen zoals:

  • een portfolio die je van te voren samenstelt en die ons een beeld geeft  van je creatieve werk en interesses. Dit portfolio kan bestaan uit tekeningen en/of foto's van realisaties, creatieve hobby's van vroeger tot nu, illustraties uit werkervaringen of vakantiejobs, enz.
  • een kleine ontwerpopdracht die je thuis voorbereidt en waarvan je in het atelier van Productdesign tijdens de toelatingsproef een maquette bouwt. Hierbij willen we uiteraard niet testen of je een volleerd modelbouwer bent, het geeft ons wel de gelegenheid om te zien of je op een creatieve manier  oplossingen bedenkt en gevoel en lef hebt mbt materialen.
  • een tekenopdracht waarbij we naar je beeldend vermogen polsen. Hierbij verwachten we geen perfecte tekening, deze leer je maken tijdens de opleiding, we kijken wel of je gevoel hebt voor verhoudingen, diepte,…
  • een motivatiegesprek met enkele docenten waarin we met jou het voorgaande werk bespreken. We luisteren naar jouw motivatie en je engagement en zorgen ervoor dat jij een adequaat en volledig beeld van de opleiding krijgt.

Heb je al een professionele bacheloropleiding Interieurvormgeving of Industrieel Productontwerp en wil je graag een Master Productdesign halen iva een schakeljaar? Ook jou verwachten we voor de Artistieke Toelatingsproef.

Heb je nog meer vragen, kom dan zeker naar onze opencampusdagen. We wensen je alvast veel succes en hopelijk tot binnenkort !

Data proeven:

  • 30 maart

  • 25 juni

  • 6 september

 Schrijf je hier in  http://www.luca-arts.be/artistieke-toelatingsproef

 

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by