Starten in de Educatieve master Muziek en Podiumkunsten

De opencampusdag van Campus Lemmens vindt jaarlijks plaats op 1 mei van 13u00 tot 20u00. Op deze dag zijn er infosessies en tonen onze studenten hun realisaties.

Heb je vragen of maak je graag een persoonlijke afspraak voor verdere toelichting? Je kan de afdeling educatie contacteren via educatie.leuven@luca-arts.be

De lessen van het academiejaar 2019-2020 starten vanaf maandag 16 september om 10u30 in de Kamermuziekzaal van Campus Lemmens. 

Startvoorwaarden

Om te starten in de Educatieve master Muziek en Podiumkunsten beschik je over een bachelordiploma Muziek of Drama. Wie dit aan LUCA behaalde, kan rechtstreeks instromen. Voor instromers uit andere hogescholen organiseren we een assessment (meer info bij de inschrijving).

Studenten die reeds over een masterdiploma Muziek of Drama beschikken, komen in aanmerking voor het verkort traject (60 studiepunten).

Studenten die reeds een bachelordiploma Leraar Muzikale Opvoeding hebben, kunnen via een aangepast schakelprogramma instromen. De precieze modaliteiten hangen af van je individuele situatie.

Contact

LUCA Campus Lemmens
Lemmensberg 3
3000 LEUVEN
educatie.leuven@luca-arts.be
Telefoon : 02 447 15 11

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by