Iedereen welkom

De opleiding Fotografie in de professionele bacheloropleiding van Narafi is toegankelijk voor iedereen met een diploma secundair onderwijs. Er is dan ook geen artiestieke toegangsproef.   Iedereen met een grote interesse in fotografie, beeldverwerking en -bewerking of de grafische sector kan op Narafi starten.

Q: Heb je een voorkennis nodig?

A: Neen!

Alle cursussen (zowel de theorievakken als de ateliers) starten vanaf de basis. Of je nu al fotografie (of kunstonderwijs) gevolgd hebt in het middelbaar, of je hebt nog nooit een fototoestel van ver of dichtbij gezien, dat maakt op zich niet uit.  Iedereen met een brede algemene interesse, een creatieve aanleg, een flinke dosis motivatie en een goede portie doorzettingsvermogen is van harte welkom. Precies die eigenschappen zijn immers ook cruciaal voor een succesvolle carrière in de creatieve sector.

Q: Ik heb nog geen fototoestel.  Kan ik starten zonder?

A: Starten zonder toestel kan je zeker, al zal je dat niet lang kunnen volhouden.  Maar vooralleer zelf een toestel te kopen, kan je bij onze uitleendienst toestellen ontlenen en testen.  Zo kan je tijdens je opleiding een bewustere keuze maken dan voor je bij ons start.  Als je nog geen toestel zou hebben, wacht dan zeker met het aanschaffen totdat je goed en wel gestart bent.

Q: Ik wil inschrijven.

A: Kom dan zeker naar onze opencampusdag en/of opendeurdag, gedurende dewelke je je kan inschrijven.

Q: De inschrijvingen voor het huidig schooljaar zijn al afgerond, maar kan ik nog starten?

A: Je kan instappen in het tweede semester, door dan al enkele theorievakken op te nemen die slechts 1 semester lopen (met name het 2de semester).  Dit zijn de "semestervakken" van het 2de semester.  Door dit te doen zal je volgend academiejaar een lichter programma habben.  Omdat ateliers en sommige theorievakken jaarvakken zijn, kan je niet halverwege het academiejaar instappen in de ateliers of die theorievakken.

 

 

 

 

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by