Campus Sint-Lukas Brussel

Sint-Lukas is een bruisende en levende kunst- en architectuurcampus. Vandaag vind je er een kunstenhogeschool, de faculteit Architectuur van de KU Leuven een avondschool, een kunsthumaniora, een basisschool en een galerie. Deze Brusselse kunstencampus is de thuishaven voor ongeveer tweeduizend kunstenaars en vormgevers die er werken, leren en onderzoeken.

Het is een moderne en open campus van meer dan 17 000 m2, maar het binnenplein, het torentje en verschillende kleine details zullen de bezoeker echter altijd blijven herinneren aan de neogotische roots van weleer.

Campus Sint-Lukas

Paleizenstraat 70
1030 Brussel
+32 2 250 11 00
info.sintlukas@luca-arts.be

LUCA is er fier op om in Brussel aanwezig te zijn. Meer nog we willen een stempel drukken op deze grootstad, mee haar uitzicht bepalen en vormgeven. Als hoofdstad van België én Europa heeft Brussel trouwens veel troeven voor (internationale) kunststudenten. Lees meer over studeren in Brussel >

Faciliteiten
Faciliteiten
  • Luca Technics
  • Luca Print
  • Luca Lab
Studentenvoorzieningen
Studentenvoorzieningen

Bij Stuvo (studentenvoorzieningen) willen we je ondersteunen zodat je studentenleven vlot en zorgeloos kan verlopen. Medische of psychologische steun nodig?  Vragen rond huisvesting, studentenwerking, voeding en mobiliteit? Noden rond sociale dienstverlening? Je kan voor dit alles terecht bij Stuvo Brussel!

Onderzoek in de kunsten
Onderzoek in de kunsten
  • De onderzoekseenheid Intermedia focust op actuele kunstpraktijken die interdisciplinair zijn en/of verschillende media bevragen vanuit hun relaties met andere media.
  • LABOPro, onderzoek van LUCA Pro

Contactpersonen
Academisch onderzoek: dr. Nicola Setari
Professioneel onderzoek: dr. Karin Slegers

Activiteiten op en rond de campus

Campusnieuws

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by