Campus Sint-Lucas Gent

LUCA-campus Sint-Lucas Gent ligt in het gezellige, historische hart van Gent. Studenten genieten hierdoor niet alleen van een bruisend uitgaansleven, maar ook van een culturele en stimulerende omgeving. Gent is namelijk niet alleen een studentenstad maar ook over tal van mogelijkheden en initiatieven op het vlak van cultuur, design en creatieve industrie.

Campus Sint Lucas

Alexianenplein 1&2, 9000 Gent (Hoofdadres)    
+32 2 447 14 00
info.sintlucas@luca-arts.be 

Hoogstraat 51, 9000 Gent
Sint-Niklaasstraat 27, 9000 Gent

Kom langs

 Twijfel je nog welke  opleiding je zou kiezen? Of wil je gewoon de campus eens verkennen? Kom dan langs op een opencampus- of infodag:

Zaterdag 23 maart, Sint-Lucas Gent
Opencampusdag
Meer info >

Woensdag 8 mei, Sint-Lucas Gent
Opencampusdag
Meer info >

Woensdag 28 augustus, Sint-Lucas Gent
Infodag
Meer info >

Faciliteiten

Studenten kunnen op onze campus terecht in verschillende werkplaatsen (audio, hout, metaal, afgiettechnieken, fotografie, glas, grafiek, keramiek, print en scan, textiel, video en zeefdruk). Ze kunnen er, los van de discipline die ze gekozen hebben, vrij gebruik van maken. In elk van de werkplaatsen krijgen studenten begeleiding van een werkplaatsverantwoordelijke. Deze maakt hen wegwijs in materialen en technieken. Er worden op regelmatig workshops georganiseerd.

Studentenvoorzieningen

Bij Stuvo (studentenvoorzieningen) willen we je ondersteunen zodat je studentenleven vlot en zorgeloos kan verlopen. Medische of psychologische steun nodig?  Vragen rond huisvesting, studentenwerking, voeding en mobiliteit? Noden rond sociale dienstverlening? Je kan voor dit alles terecht bij Stuvo Gent!

Agenda

Campusnieuws

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by