Heb je al een andere opleiding in grafische vormgeving, multimedia, communicatie, ICT, productdesign, audiovisuele of beeldende kunsten achter de rug en wil je je verder verdiepen in Interaction Design? Dan kun je via het schakeljaar in één jaar doorstromen naar de masteropleiding.

Een voorbereidingsprogramma op maat

Heb je al heel veel kennis van coderen en technische vraagstukken, maar mis je nog de echte design skills? Ben je afgestudeerd als grafisch vormgever maar is technologie nog een black box voor jou? Was je vorige opleiding te theoretisch en zou je juist wat meer experimenteel aan de slag willen? Afhankelijk van je eigen specifieke profiel krijg je een programma op maat. Uiteraard ga je voor het schakeljaar al zeker wat vrijstellingen kunnen krijgen, op basis van jouw vooropleiding waarvoor je credits behaald hebt. Afhankelijk van het aantal vrijstellingen dat je krijgt wordt een individueel studieprogramma samengesteld. Samen met jou gaan we kijken hoe dat er het beste uit ziet voor jou.

“Ik zou CMD Interaction aanraden aan iedereen die opzoek is naar een uitdagende bachelor/master die verder kijkt dan enkel apps en websites. Het is enorm interessant hoe interaction hier in de breedste zin van het woord wordt geïnterpreteerd. Ontwikkel jezelf middels coaching en begeleiding door professionals, ook buiten de school (bv. FabLab / externe opdrachtgevers).”
— Jim de Ronde, oud-student schakeljaar (na bachelor Communicatie en Multimedia Design, Zuyd Hogeschool Maastricht (MAMDT)

“De opleiding Interaction Design op campus C-Mine is zeker een aanrader voor iedereen die graag digitaal en analoog combineert. Prototypes maken in het fablab, leren programmeren met arduino's of je ideeën omzetten in schetsen, je leert het er allemaal. Daarnaast word je goed begeleid in jouw ontplooiing als ontwerper en dat allemaal op een bruisende campus."
— Kathelijne Put, oud-student schakeljaar (na bachelor Productontwikkeling, Universiteit Antwerpen)

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor het schakeljaar: Paul Schepers, paul.schepers@luca-arts.be

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by