Expertise

Werner Rymenants studeerde af als grafisch ontwerper in 1979 aan Sint-Lucas Antwerpen (nu Karel de Grote) met een extra bagage Marketing & Publiciteit opgedaan aan het LBC.
Aansluitend werkte hij voor het ontwerpbureau Free Design Antwerpen tot hij in 1981 zijn eigen bedrijfje oprichtte (Studio Werner Rymenants). In 1984 richtte hij mede met een vennoot het creatiebureau Action-Action BVBA op. Dit werd een team dat voornamelijk werkte voor KMO's en aan BTB-opdrachten (VUM-tijdschiftenuitgeverij, Pluma-vleeswaren, VanderElst rookwaren (Belga, Richmond, ...), Neckermann, De Volksmacht - Mediotheken en Apotheken, CM, ...).
Later volgde de oprichting van het creatiebureau Bizart BVBA (specialisatie merkontwikkeling en verpakking: o.a. 500 jaar Keizer Karel Mechelen, merk- en verpakkingscreatie SAM DIY-artikelen, ...).
In 1992 werd Werner docent (en later coördinator) aan Sint-Lucas Beeldende Kunst Gent waar hij nu o.a. deel uitmaakt van het Brand&Packaging Designteam in de postgraduaatsopleiding.

Verantwoordelijkheden

  • docent Postgraduaat Brand & Packaging Design
  • coördinator stage
  • lid van de Permanente Onderwijscommissie (POC) Bachelor Beeldende Vormgeving
Werner Rymenants
Werner Rymenants
Werner Rymenants

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by