Performance Practice & Composition

Alessandro Cervino

De onderzoeksgroep Performance Practice & Composition omhelst onderzoek binnen de domeinen uitvoeringspraktijk, compositie en improvisatie.

Binnen het eerste domein wordt de focus gelegd op historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk met voornamelijk topics die gelieerd zijn aan de historische klavierpraktijk en met een regionale focus op de Lage Landen.

Binnen het domein compositie ligt de focus op de ontwikkeling van innovatieve inter- en transdisciplinaire compositiemethodes en technieken. Er wordt gestreefd naar een sterke integratie van onderzoek in onderwijs.

De onderzoeksgroep Performance Practice & Composition werkt samen met diverse onderzoeksgroepen van de KU Leuven en de Associatie KU Leuven en met andere partners uit het culturele veld.

Onderzoekers:

Alessandro Cervino, Nicolas Deletaille, Lucia D'Errico, Jeroen D'hoe, Stijn Hanssens, Klaas Hoek, Yves Knockaert, Jan Lust, Tiziano Manca, Bart Naessens, Luc Ponet, Pieter Schuermans, Piet Swerts, Sarah Vandemoortele, Hendrik Van den Abeele, Carl Van Eyndhoven, Bart Vanhecke en Stijn Vervliet.

 

Onderzoekers

Onderzoeksprojecten

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by