Het Deeltijds Kunstonderwijs is voor vele studenten een belangrijke toekomstige werkgever. De afgelopen jaren bouwde de opleiding samen met de omliggende academies een uitgebreid stagenetwerk uit. In deze academies organiseren de opleiding en de studenten jaarlijks geregeld stages. Je kan daarnaast ook zelf andere stageplaatsen voorstellen.

De Educatieve master Muziek en Podiumkunsten werkt samen met talrijke partners in de culturele sector en in de non-formele kunsteducatie. De stad en regio rond Leuven kennen een grote concentratie aan non-formele kunsteducatieve organisaties en daarnaast werken we samen met partners in heel Vlaanderen en Brussel. Sommige onder hen bieden jaarlijks podiumkansen of stageplaatsen aan. Andere worden mee betrokken bij de organisatie van evenementen en navorming.

Ook internationaal werken we nauw samen met enkele partnerinstellingen. Samen met haar internationale partners organiseert de opleiding jaarlijks een Joint Seminar on Practitioner Research in Music Education en een Summer School, die openstaat voor alle studenten en docenten muziek.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by