Brand & Packaging Design

In het creditcontract Brand & Packaging Design staan verpakkingsontwerp en branding centraal. Deze opleiding is uniek in Vlaanderen. Via praktijkopdrachten, lezingen gegeven door mensen uit de praktijk en een intensieve begeleiding door gedreven docenten leren studenten efficiëntere briefings en feedback geven, geslaagde verpakkingsontwerpen maken en vullen ze hun kennis van branding en communicatie aan. De opleiding verzekert haar afgestudeerden hiermee van een unieke en ideale springplank naar een uitdagende job in een sector met veel jobopportuniteiten.

Campus
Foto: Tom De Visscher
Campus

Campus Sint-Lucas Gent heeft een lange traditie van kwalitatief kunstonderwijs. Gelegen in het gezellige historische hart van Gent geniet de campus volop van een culturele en stimulerende omgeving.

Docenten
Docenten

De gespecialiseerde en enthousiaste docenten Hans Plompen en Roeland Schelstraete met praktijkervaring in de verpakkingssector vormen de kern van het docententeam. Ook de gastdocenten komen uit vermaarde brand- en packagingbureaus uit België en Nederland, zoals Quatre Mains, Qurious, ProudDesign ...

Toekomst
Toekomst

Als schoolverlater is het belangrijk om je te onderscheiden van de andere afgestudeerden. Zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Met Brand&Packaging Design ontdek je een specifiek vakgebied en bereid je je verworven kennis uit.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by