Tijdens werfbezoeken, studiereizen en lezingenreeksen zoals de Capita Selecta volg je nieuwe evoluties in de bouwsector van dichtbij.

Nieuwe evoluties volg je op de voet. Tijdens werfbezoeken, studiereizen en lezingenreeksen zoals de Capita Selecta volg je nieuwe evoluties in de bouwsector van dichtbij. Experts van binnen en buiten de hogeschool diepen thema’s zoals passiefwoningen, groendaken en renovatie uit. Bovendien zijn er ook werfbezoeken en studiereizen waarmee je de vinger aan de pols kan houden. Bezoeken aan München, Basel, Berlijn en Barcelona tonen dat bouwen zoveel meer is dan een ‘fermette’ zetten.

Via studiereizen volg je de nieuwste evoluties op de voet

Architecturale vernieuwing en technologische hoogstandjes gaan vaak hand in hand. Tijdens je opleiding volg je de nieuwe evoluties in de bouwsector op de voet. Elk jaar zijn er interessante studiereizen waarmee je de vinger aan de pols kan houden.

Capita selecta

Tijdens lezingenreeksen werkt een docent vanuit zijn expertise en ervaringen een thema uit voor de studenten van alle jaren. Via werfbezoeken, workshops en lezingen door gastsprekers worden thema’s uitgediept zoals passiefwoningen, groendaken, renovatie ...

Stages en contacten met het werkveld

Je loopt stage in het tweede en het derde jaar. Tijdens de stages leer je niet alleen om je technische bagage toe te passen in de praktijk, je legt ook de eerste contacten met het werkveld. Bovendien zorgen vakken als Bedrijfsbeheer en Bouwwetgeving ervoor dat je je ook als zelfstandige kan vestigen.

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by