Onze alumniwerking

Profielpagina
Wil je ook een profielpagina? Ben je alumnus en wil je ook een profielpagina? Vraag dit dan hier aan!

Een artistiek, creatief netwerk en een sterk merk

De alumni van LUCA maken deel uit van een netwerk van designers en kunstenaars die hun waarde in het artistieke veld en in de creatieve industrie keer op keer hebben bewezen. Met haar alumniwerking wil LUCA het contact met die alumni behouden en het contact tussen alumni onderling stimuleren.

Een band voor het leven 

Ook na de opleiding willen wij onze blijven ondersteunen en betrekken bij onze werking. Een diploma van LUCA is immers meer dan een diploma, het is een band voor het leven. Daarom bieden we alumni die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen bijkomende opleidingen, lezingen, en publicaties aan waarmee ze de laatste, nieuwe ontwikkelingen in hun discipline kunnen volgen.

Bovendien willen we onze alumni ook blijven betrekken bij onze werking. Niemand kent onze opleidingen beter dan diegenen die bij ons hebben gestudeerd. Onze alumni hebben de eisen die het werkveld stelt aan jonge afgestudeerden ook aan den lijve ondervonden. Daarom vragen we onze alumni, als ervaringsdeskundigen bij uitstek, met regelmaat naar hun mening over het reilen en zeilen in de opleiding maar ook over de toekomst ervan.

Trots op onze alumni

LUCA is trots op haar alumni. Ze hebben een zware opleiding tot een goed einde gebracht en overleefden het veeleisende en soms excentrieke gedrag van onze docenten en geven vandaag kleur aan onze maatschappij.

We vragen onze alumni graag voor het geven van workshops, vragen hen om te ontwerpen voor onze hogeschool, laten hun afstudeerwerken zien aan een nieuwe generatie studenten … 

Onze alumniwerking
Campagne Graduation Shows Sint-Lukas Brussel: Daneel Bogaerts
Onze alumniwerking
Rekruteringscampagne 2015: Bart Gielen
Onze alumniwerking
Brochures 2014: Jirka De Preter & Fenna Zamouri
Onze alumniwerking
Eindejaarstentoonstelling 2014: Brecht Vandenbroucke
Onze alumniwerking
Rekruteringscampagne 2013: 'Leave a trace' van Christoph Ghewy
Brochures 2013: Jan & Randoald
Onze alumniwerking
Brochures 2015: Jirka De Preter & Fenna Zamouri

Alumni 2015

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by