Vijf LUCA-alumni geselecteerd voor 'Coming People'

Maar liefst vijf van de zeven geselecteerden voor het 'Coming People - concours' van SMAK zijn alumni van onze hogeschool en dat is een ongelofelijke prestatie van onze alumni. Dikke proficiat aan Chloë Delanghe, Tom Hallet, Stefan Nestoroski, Joëlle Dubois, Diana Tamane. Aan het concours is ook een prijs verbonden. Die prijs werd gewonnen door Diana Tamane.  

‘Coming People’ is een tweejaarlijks concours voor jonge beeldende kunstenaars die net zijn afgestudeerd aan één van de Belgische hogescholen voor kunst. Aan de prijs is ook de 'Prijs van de Vrienden v/h S.M.A.K. verbonden. die prijs wordt eerstdaags uitgereikt.

De selectie van de kunstenaars wordt gemaakt door een internationale jury, bestaande uit Susanne Titz (Directeur Museum Abteiberg, Mönchengladbach), Denis Gielen (Directeur MAC’s, Hornu), Zoë Gray (Senior curator WIELS, Brussel), Anders Kreuger (Curator M HKA, Antwerpen), Martin Germann (Senior curator S.M.A.K., Gent) en Ann Hoste (Curator S.M.A.K., Gent). Na de selectie maakt S.M.A.K. in onderling overleg met de kunstenaars een groepstentoonstelling met representatief werk van de laureaten.

Meer informatie

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by