Productdesign drukt stempel op expo over 25 jaar Limburgs design

De opleiding Productdesign van LUCA Campus C-mine Genk toont zich op de tentoonstelling "25 jaar Limburgs Design". Op deze expo in Form stellen tien bekende en minder bekende Limburgse ontwerpers elk één stuk voor. Liefst zeven van de tien tentoongestelde werken dragen de stempel van de opleiding van C-mine. Ivo Nijsten, Casimir, Wim Segers, Arnoud Raskin, Michaël Verheyden en Raf Simons zijn immers stuk voor stuk afgestudeerden van Productdesign en Piet Stockmans is behalve oud-docent ook stichter van de opleiding Productdesign.

De expo gaat gepaard met een prestigieus 400 pagina’s tellend boek "We are wanderful" waarin dezelfde tien objecten als thematische vaandeldragers gelden. Een hele reeks docenten en alumni van LUCA droegen bij aan de publiactie: het grafisch ontwerp is van de hand van Pablo Hannon (alumnus C-mine), de tekst van o.a. Wim Buts (coördinator PD C-Mine), Jan Boelen, Annelies Thoelen, Virginia Tassiniari, Lut Pil en de fotografie van o.a. Kristof Vrancken, Isabelle Dierckx, Jonas Vrancken, Karolien Coenen, Liesje Reyskens en Pieterjan Luyten.

De expo vindt plaats op C-Mine en loopt van 11 november 2016 t.e.m. 22 januari 2017. Meer info op de site van FORM en op de site van TV Limburg.

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by