LUCA Sint-Lucas Gent en Sint-Lukas Brussel op de Summer School van Campo

Van 21 tot en met 25 september trekt een lichting masterstudenten van LUCA campus Sint-Lucas Gent en campus Sint-Lukas Brussel naar de Summer School van CAMPO.

Daarmee geeft LUCA haar jong talent de kans om deel te nemen aan een bijzonder project van kunstencentrum CAMPO, waar ook School of Arts Gent en RITCS aan deelnemen.

Op de Summer School worden dagelijks kunstenaars uitgenodigd die de studenten meenemen in het atelier van hun gedachten. Onder andere Jeroen Olyslaegers, Spinvis, Matthieu Ronsse, FC Bergman, Bart Lodewijks, Geert Goiris, Myriam Van Imschoot en Manu Riche passeren de revue.

Wat ooit begon als een summer school voor enkel podiumkunsten wordt zo een vijfdaagse waarin alle kunsten aan bod komen en de kruisbestuiving wordt opgezocht, voortbouwend op de verruimende passage van o.a. Honoré d’O, Sarah & Charles, Jozef Wouters, Benjamin Verdonck of muzikant Peter Vermeersch in de editie van 2014.

Dagelijks zet CAMPO vanaf 20.30 uur de deuren open en is een geïnteresseerd publiek welkom bij het gesprek, de lezing, de film of het werkproces dat op dat moment aan de gang is.

Contactpersoon voor LUCA is Tom Van Imschoot, tom.vanimschoot@luca-arts.be.

Meer info over Summer School : http://www.campo.nu/nl/production/1847/summer-school-.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by