Alumni Fotografie LUCA campus Sint-Lukas Brussel in Museum M

Op 30 maart gaat in Cas-co de vierde editie van OPEN M van start. Ook dit keer is er beeldend werk te zien van kunstenaars die een band hebben met Vlaams-Brabant. Vijf alumni van de opleiding Fotografie van campus Sint-Lukas Brussel - Arnaud De Wolf, Bastiaan van Aarle, Ash Bowland, Dieter Daemen en Dieter Van Caneghem - nemen er deel aan aan de expo "There’s always more to see".

De andere deelnemende kunstenaars zijn Dirk Roseport, Marjolein Guldentops, Pierre Philippe Hofmann, Katrin Kamrau, Oliver Leu, Paul D’Haese en Pieter Léon Vermeersch. Voor de tentoonstelling selecteerde gastcurator Flor Bex intrigerende beelden die zowel iets onthullen als verbergen, die de kijker confronteren met het banale of juist op hun schoonheid wijzen. De geselecteerde kunstenaars brengen zowel fotografisch werk, videowerk als ruimtelijke installaties. Allemaal dagen ze hiermee de toeschouwer uit om op een andere manier te kijken naar onze leefomgeving.

OPEN M vindt plaats in de industriële ruimtes van Cas-co. OPEN M is een gezamenlijk initiatief van M-Museum Leuven en de Provincie Vlaams-Brabant.

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by