Muziek studeren op campus Lemmens

De campus Lemmens is meer dan een campus voor vijfhonderdvijftig studenten. Het is een boeiende biotoop voor muzikanten, waar jong geweld in contact kan komen met ervaren rotten, waar nieuwe ideeën groeien en waar de hele dag gerepeteerd wordt. Bovendien is het met haar vele concertzalen, muziek- en theatervoorstellingen ook een echt cultureel centrum.

De campus ligt in een groene long aan de rand van Leuven, een studentenstad die het hele jaar bol staat van de cultuur- en uitgangsactiviteiten. Studeren aan onze campus is dan ook een unieke ervaring in een stimulerende omgeving.

Studio's en werkruimtes

Een plek waar je in alle rust zelfstandig kan studeren is fundamenteel voor een musicus. Op de campus Lemmens kan je tijdens de week van ’s morgen tot s’ avonds terecht in meer dan tweehonderd les- en studielokalen. Dat is uniek in Vlaanderen. Het zorgt ervoor dat onze campus de hele dag bruist. Uit elk lokaal en in elke gang klinkt de muziek van zoekende en oefenende studenten.

Bovendien kan je ook gebruikmaken van twee volledig uitgeruste slagwerkstudio’s, meer dan honderd piano’s, een pianoforte en enkele klavecimbels en twee harpen. Ten slotte staan er ook een oefenklavier voor beiaard en meer dan tien orgels ter beschikking van de studenten. Zeven concertruimtes en een opnamestudio maken het plaatje af en maken van het Lemmens een heus muziekcentrum.

Contact
Campus Lemmens
Lemmensberg 3
B-3000 Leuven 
tel. +32 (0)16 23 39 67 
fax. +32 (0)16 22 24 77 
e-mail: info.lemmens@luca-arts.be

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by