FIETS

Als student kan je gratis een studentenfiets huren. Je betaalt hiervoor enkel een waarborg van €70. Ga hiervoor langs bij het fietspunt bij het station van Genk. Het fietspunt is open van maandag tem vrijdag tussen 07:00 en 19:00. Je reserveert je fiets best eerst online via Fietsbasis vzw In de verhuur - en herstellocaties van het Fietspunt kan je zowel je gehuurde als je eigen fiets laten herstellen aan studententarief.

TREIN-TRAM-BUS

Studenten die gebruik maken van een openbaar vervoersabonnement (De Lijn-NMBS) kunnen gedeeltelijke terugbetaling krijgen. Er is een bushalte van de stadsbus G8 aan C-Mine, Wilde Kastanjelaan. Doe je als student enkel een traject van Hasselt of Diepenbeek naar Genk, of verplaats je je enkel in Genk zelf dan is de campuspas van De Lijn misschien iets voor jou? Er bestaan er twee: de campuspas Hasselt-Diepenbeek en de campuspas Diepenbeek-Genk. Elke pas kost €20 en is 1 jaar geldig. Je pas wordt opgeladen op je MOBIB-kaart. Deze kaart kost €5 en is 5 jaar geldig.  Meer info vind je op de site van De Lijn. Je vraagt je pas aan via je voor-of herinschrijving of tijdens het academiejaar via vervoer.limburg@ucll.be. 

AUTO

Kom je met de auto naar de campus? Deel dan in de kosten door te carpoolen. Wil jij graag al carpoolend naar de campus, als chauffeur of als passagier? Stel je kandidaat via vervoer.limburg@ucll.be met vermelding van je campus. 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by