Laure Van Brempt

In het masterjaar bepaalt je inhoudelijke probleemstelling of je werk binnen de toegepaste vormgeving, de beeldende kunsten of de cross-over thuishoort. Je getuigt van een geëngageerde en reflectieve houding waarbij jij je positioneert in relatie tot het medium en de actuele context waartoe die zich verhoudt. Je sluit de masteropleiding af met een over- tuigende eindpresentatie, meteen hét visitekaartje voor later.

Interdisciplinaire opleiding

Textielontwerp biedt een onderzoeksomgeving aan de taal en de context van textiel. Daarin staat je artistieke praktijk centraal. Bijzonder is dat je begeleid wordt door een hybride team van kunstenaars en ontwerpers. Bovendien zijn delen van het programma gezamenlijk met studenten van de andere afstudeerrichtingen van campus Sint-Lucas Gent. Het resultaat is een interdisciplinaire masteropleiding die je vertrouwd maakt met het brede spectrum waartoe je je verhoudt als toekomstig ontwerper/kunstenaar.

Instromen in een masterjaar Textielontwerp

Voor studenten die vanuit een andere bachelor- of masteropleiding Beeldende Kunsten of Design willen instromen in de master Textielontwerp, is er een aangepast programma. Via een assessment wordt er gekeken naar je portfolio, je motivatie en je diploma en wordt er een speciaal programma voor je samengesteld. Meer informatie via sarah.danneels@luca-arts.be.

 

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by