Masteropleiding Animatie op C-Mine Genk

In het masterjaar zal een stage van 7 weken in binnen- of buitenland jouw opstap kunnen zijn naar een job in de animatiefilmproductie. Je vindt je eigen plaats ten opzichte van je onderwerp en je publiek, je eigen universum.

Je creëert – na onderzoek van de diverse artistieke parameters – je eigen audiovisueel project, in een persoonlijke stijl. Een scriptie begeleidt jouw masterproef. Met je afstudeerproject toon je dat je in staat bent zowel een eigen boodschap als van een derde te vertalen naar een animatiefilm met als resultaat de realisatie van jouw animatiefilm. Ook leer je een eigen project voor te dragen voor Belgische en Europese filmsteunfondsen.  

Eindejaarstentoonstelling EXIT

Elk jaar stellen de masterstudenten van de opleidingen Beeldende Kunsten, Audiovisuele Kunsten en Productdesign op campus C-mine Genk – samen met de masterstudenten van de opleiding Beeldende Kusten van PXL-MAD en de opleidingen Architectuur en Interieurarchitectuur van de UHasselt – hun eindwerk voor tijdens de eindejaarstentoonstelling EXIT. Ieder masterproject getuigt van de constante wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, creatieve ontwikkeling van onze studenten.

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by