Campus Lemmens Leuven

Op Campus Lemmens kan je terecht voor academische bachelor- en masteropleidingen in muziek en drama.
Gelegen aan de rand van de stad in een groene omgeving biedt de bruisende campus aan ruim 500 studenten en 250 docenten een stevige logistieke omkadering en rijke infrastructuur.

Campus Lemmens

Lemmensberg 3 
3000 Leuven
+32 2 447 15 00
info.lemmens@luca-arts.be

Campus Lemmens is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en op fietsafstand van het centrum en het station.

Kom langs

Twijfel je nog welke opleiding je zou kiezen? Wil je graag eens een les meemaken?  Of wil je gewoon de campus eens verkennen? Kom dan langs op een opencampus- of infodag:

Maandag 4 tot vrijdag 8 maart
Proefdagen Muziek
Meer info & inschrijvingen >

Dinsdag 5 maart
Proefdag Drama

Woensdag 1 mei
Opencampusdag
Meer info >

Studentenvoorzieningen
Studentenvoorzieningen

Bij Stuvo (studentenvoorzieningen) willen we je ondersteunen zodat je studentenleven vlot en zorgeloos kan verlopen. Voor vragen rond wonen,gezondheid, psychosociale dienstverlening, sociale dienstverlening, mobiliteit, jobs en voeding kan je terecht bij de Studentenvoorzieningen KULeuven.

 

Faciliteiten
Faciliteiten

Naast een gezellige cafetaria (elke dag verse soep en broodjes) beschikt campus Lemmens over een rustig gelegen bibliotheek met een veel wetenchappelijke literatuur rond muziekpedagogie, didactiek en pedagogiek.  Alsook een grote collectie zakpartituren, orkestmateriaal. Voor onze studenten stellen we oefenmateriaal ter beschikking voor jazz solo en combo. 

 

Agenda

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by