Foto: Tom De Visscher

Proefdagen

Zit je in de derde graad van het secundair onderwijs, dan kan je tijdens de krokus- en/of paasvakantie proeflessen komen volgen. Je krijgt twee uur les van een docent, een intensieve training notenleer/ dictee of een inleiding harmonie/praktische harmonie. Daarnaast kan je proeven van muziekpedagogie, muziektherapie, compositie en directie. Ten slotte krijg je de kans toelatingsproeven af te leggen.

www.luca-arts.be/proefdagen-muziek

Proefles

Wil je tijdens het jaar deelnemen aan een van onze proeflessen? Ook dat kan door een proefles aan te vragen bij Pieter Schuermans.

Opencampusdag

Op 1 mei zet de campus zijn deuren open. Doorlopend van 13 tot 20 uur worden concerten en voorstellingen gegeven door solisten, kamermuziekensembles en combo's, percussieorkest, big band, saxofoon- en koperensemble, koren, harmonie- en symfonieorkest.... Bovendien krijg je er om 14, 15, 16 en 17 uur ook informatie over inschrijven, studiebeurzen, op kot gaan… Een gedetailleerde planning is een week vooraf terug te vinden op onze website. 

Concerten

Op de campus worden tal van concerten, voorstellingen en openbare examens georganiseerd. Wil je de sfeer op onze campus opsnuiven of gewoon genieten van een bijzondere muziekvoorstelling? Dat kan. De details vind je op onze evenementenkalender.

www.luca-arts.be/agenda.

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by