Infoaanvragen door bedrijven en organisaties

Vacatures en oproepen

LUCA School of Arts maakt gebruik van een carrièreplatform om interessante vacatures en oproepen bekend te maken biij haar studenten en alumni. Je kan er je posts ook monitoren, archiveren, bewerken of opnieuw publiceren. Bovendien is ons platform ook een uitstekende manier om je organisatie extra in de spotlight zetten met video's, foto's, nieuws & events. LUCA bundelt de kracht van de helft van alle kunststudenten en alumni in Vlaanderen. Hiermee bereik je dus heel wat filmmakers, muzikanten, ontwerpers, dramaturgen en kunstenaars uit Gent, Genk, Leuven en Brussel.

Meld je aan en probeer het meteen uit!

Projectrealisaties en partnerships

LUCA ontwikkelt duurzame en constructieve partnerships ontwikkelen met haar belangrijkste partners. Zo hopen we samen artistieke projecten te realiseren die we elk alleen niet zouden kunnen. Zo worden er elk jaar tientallen projecten geraliseerd door bedrijven met onze studenten. Elke opleiding maakt hiervoor gebruik van zelf ontwikkelde formules. Interesse in zo een samenwerking? Vul dan het formulier hieronder in.

Jouw aankondiging
Omschrijving van het project in maximaal 50 woorden. Geef ook aan wat je verwacht aan ervaring, of er een vergoeding voorzien is, hoe je wil dat er gereageerd wordt enzovoort.
Webpagina waar je meer informatie kan vinden.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by