Studenten op campus C-Mine kunnen terecht bij de Sociale Dienst van UC Leuven-Limburg.

De maatschappelijk assistent is op woensdagnamiddag aanwezig op de campus, na het vastleggen van een afspraak (011/180.180). Je kan ook terecht in het Stuvohuis te UC Leuven-Limburg, campus Diepenbeek tijdens de permanentie-uren of op afspraak. 

De Sociale Dienst geeft je alle informatie over de financiering van je studie en over je sociaal statuut als student. Je kunt er:

  • laten berekenen of je in aanmerking komt voor een studietoelage van de Vlaamse Gemeenschap en voor verminderd inschrijvingsgeld;
  • een voorschot op je studietoelage, een spreiding van betaling van je inschrijvingsgeld of andere financiële tussenkomst aanvragen
  • info krijgen over o.m. kinderbijslag, fiscaal ten laste blijven, de onderhoudsplicht van je ouders, leefloon, tussenkomsten voor werkstudenten en studeren met een werkloosheidsuitkering.

Onderaan deze pagina vind je downloads met meer info over gespreide betaling van het studiegeld of andere studiekosten en de reglementering van Stuvosteun. Je vindt er ook de bijpassende aanvraagformulieren terug. 

 

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by