Campus Sint-Lukas Brussel biedt al meer dan honderd jaar kunst- en architectuuropleidingen aan. We organiseren, als voormalige architectuurschool, ook professionele bacheloropleidingen in Bouw en Interieurvormgeving. Deze campus is echter meer dan een hoger onderwijsinstelling. Getuige de actieve werking van de Sint-Lukasgalerie.

Technische begeleiding, meer dan software met handleiding

Op de campus Sint-Lukas Brussel vind je hoogwaardige computers en randapparatuur. Je kan er gebruikmaken van professionele software zoals AutoCAD en Revit. Dat laatste is een hightech programma waarmee je plannen en zichten genereert uit een 3D-model. Je kan er bovendien reken- en meetstaten mee afleiden uit de tekeningen die je hebt ingevoerd. Je maakt ook kennis met het topografisch totaalstation. In één pakket vind je al het materiaal om opmetingen te doen op het terrein in 3D.

Genius Bar – Technici assisteren studenten
Docent Freek De Hovre: ‘Studenten kunnen bij mij terecht met alle mogelijke technische vragen over het computergebruik. Maar het werk is niet af als de tekening op computer staat, het moet ook nog op papier gezet worden. Ik help studenten bij het afdrukken op groot formaat. Bovendien kunnen ze ook bij onze collega’s van de andere werkplaatsen terecht. Willen ze de lasercutter gebruiken om maquettes te snijden? Willen ze 3D-tekeningen op fotopapier afdrukken? Het kan allemaal en ze worden telkens door professioneel technisch personeel op weg gezet.’

Contact
Campus Sint-Lukas Brussel
Paleizenstraat 70
1030 Brussel
T 02 250 11 00
E info@luca-arts.be

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by