De opleiding heeft een erg intensieve internationaliseringswerking.

Via het Erasmusprogramma kunnen studenten een deel van hun opleiding volgen in het buitenland.  Via een speciaal programma volgen ze een reeks vakken aan één van de scholen die gelinkt zijn aan de opleiding.

Dankzij het Erasmusprogramma trekken zo ook elk jaar studenten van Narafi Foto naar het buitenland om daar een tijd lang te studeren.  Dit gedurende een periode van 3 maand tot maximaal één jaar worden ze ondergedompeld in een nieuwe cultuur, opleiding, taal en gewoonten.  Zo sturen we jaarlijks onze zonen en dochter uit naar partnerscholen in Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, de Verenigde Staten van America, Zuid-Afrika, Denemarken, .... 

Deelname aan het Erasmusprogramma garandeert een verrijking van je visie op de creatieve sector, omdat je in het buitenland vaak geconfronteerd wordt met een andere benadering.  Bovendien word je zo ondergedompeld in een andere cultuur als voorbereiding op een internationale carrière.

Via UOS (Universitaire Ontwikkelings Samenwerking) krijgen studenten de kans om in het buitenland fantastische fotoreportages te maken. 

Er komen ook buitenlandse studenten bij ons studeren en dat geeft onze opleiding een aangenaam internationaal tintje.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by