Drama studeren in Leuven

Campus Lemmens is de thuisbasis van de opleidingen Drama en Muziek. De campus ligt in een groene long aan de rand van Leuven en is een sfeervolle biotoop voor theatermakers. Het is een plek waar jong geweld in contact kan komen met ervaren rotten, waar nieuwe ideeën groeien en waar de hele dag gerepeteerd wordt.

Maar, er is meer. Door een unieke samenwerking met culturele partners zoals 30CC, OPEK en STUK en met diverse theaterhuizen kan je terecht op podia en in professionele repetitieruimtes tot ver buiten Leuven. Zoiets is ook maar normaal, immers voor een theatermaker ‘all the world’s a stage’. Studeren aan onze campus is dan ook een unieke ervaring in een stimulerende omgeving.

Onze werkruimtes

Goede werkruimtes zijn van cruciaal belang voor een opleiding drama. Op onze campus kan je terecht in een goed uitgeruste theaterzaal en een grote bewegingsruimte met balletvloer, maar ook in de verschillende repetitieruimtes, leslokalen en bibliotheek.

Ook buiten de campusmuren hebben we repetitieruimtes. Zo kan je terecht in de repetitieruimtes en werkplaatsen van OPEK en Comenius. We werken ook samen met cultuurhuizen in en rond Leuven zoals STUK en 30CC, met theatergezelschappen zoals Het nieuwstedelijk, fABULEUS en met allerhande kunsteducatieve organisaties zoals Artforum, Mooss en Wisper.

Contact
LUCA Drama

Campus Lemmens
Lemmensberg 3
3000 Leuven

B: www.luca-drama.be
FB: www.facebook.com/LUCADrama
E: info@lucadrama.be
T: 02 447 15 07

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by