Docenten Fotografie aan Narafi Foto

Les van experten

In de wereld van de fotografie volgen nieuwe technieken en tendensen elkaar razendsnel op. Als opleiding is het een must om mee te zijn met de laatste evoluties. Daarom krijgen onze studenten les van professionele fotografen die actief zijn in de reclamesector, de modewereld, de bedrijfswereld, de pers, de kunstwereld … Het zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

Ons docententeam bestaat daarom uit een reeks experten. Alain Van Haver, Isabel Rottiers, Frédérique Debras en An De Bie zijn bekende namen in de artistieke fotowereld: ze stellen tentoon, zijn bezig met vrij en/of artistiek werk en hebben een goed zicht op wat er zich in de kunstwereld afspeelt. Bram Tack en Jürgen Doom zijn actief als commerciële fotografen en werken voor de bedrijfswereld als portret- en bedrijfsfotografen, met sterke flitsbeheersing. Lennert Deprettere en Tom Swalens zijn gespecialiseerd in culinaire fotografie en lifestyle en publiceren regelmatig boeken. Pieter De Smedt-Jans specialiseert in zowel architectuur als mode- en glamourbeelden. Jan Vandevyver verovert de wereld met hedendaagse modefotografie.  John Devos is kunsthistoricus, curator van tentoonstellingen en een levende fotobibliotheek. Hij begeleidt ook ontwikkelingssamenwerkingsprojecten voor onze opleiding.  Faye Pynaert werkt voor dagbladen, verzorgt reisreportages en fotografeert portretten. Lieven Verkens is digital designer (UI/UX designer) met liefde voor geluid en beeld.  En Mashid Mohadjerin is gespecialiseerd in documentair werk en begeleidt onze studenten bij hun documentair- en reportagewerk.

Specifieke theorievakken als marketing en bedrijfsbeheer worden gegeven door gastdocenten die een eigen bedrijf runnen, zoals Frank Herreman (boekhoudkantoor).

Open en toegankelijk 

In een creatieve opleiding is persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Bij ons wordt je daarom nauw opgevolgd door je docenten. Onze docenten zijn bovendien zeer toegankelijk, wat het contact tussen docenten en studenten erg informeel maakt. Vraag dus maar raak!

Docenten

Pieter De Smedt-JansJürgen Doom, Faye Pynaert, Isabel Rottiers, Tom Swalens, Alain Van Haver, An Debie, Lieven Verkens, Jan Vandevyver, Mashid Mohadjerin, Véronique Beelaert, Frédérique Debras, Lennert Deprettere, John Devos, Frank Herreman.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by