Docenten Educatieve master Muziek & Podiumkunsten

In de Educatieve master Muziek en Podiumkunsten krijg je les van gedreven docenten. Ze stellen jouw groeiproces centraal en staan je als coach bij om je eigen oplossingen te bedenken.

Je docenten zijn stuk voor stuk ervaringsexperts in kunsteducatie en zijn zelf actief als acteur, leraar, muziekpedagoog, workshopleider, coach, muzikant … Samen vormen ze een complementair en dynamisch team. Ze brengen de laatste inzichten uit de praktijk mee naar de opleiding en faciliteren het uitbouwen van je eigen netwerk.

Individuele begeleiding

Bijna alle opleidingsonderdelen worden individueel of in relatief kleine groepen onderwezen. Er is veel ruimte voor persoonlijk contact, individuele gesprekken en feedback. Een trajectbegeleider volgt jou persoonlijke studietraject mee op. Elke student krijgt een stagebegeleider toegewezen die zijn/haar hele traject van verkennende stage tot masterproef mee opvolgt.

De opleiding als kenniscentrum

Gastdocenten en (internationale) gastsprekers zorgen voor een verdere verruiming van je blik. Tijdens de jaarlijkse Summer School, studiedagen, lezingen en projectweken kom je in contact met tal van internationale stemmen in de kunsteducatie.

De opleiding is een ontmoetingsplaats voor het uitwisselen van expertise, voor studenten én docenten. In de meerderheid van de opleidingsonderdelen wordt aan team teaching gedaan. Voor sommige opleidingsonderdelen werkt de hogeschool samen met partners binnen de Associatie KU Leuven. Vele docenten doen binnen de onderzoekseenheid Music & Drama actief onderzoek naar muziek-, drama- en kunsteducatie.

Docenten

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by