'Film 'Goed nieuws' van docenten Kris Mergan en Geert Vandenbroele
Meer info

Gerenommeerde animatiefilmmakers, bevlogen docenten

De docenten zijn actief als animator, regisseur, producer ... Zo maken Yves Bex, Kris Mergan en Geert Vandenbroele zowel auteursanimatiefilms die het festivalcircuit aandoen (‘Goed Nieuws’, ‘The Appointment’, ‘Diamant’) als commerciële animatieproducties. Bex is als designer en artdirector aan het werk. Mergan richt zich vooral op het 3D-art-work en de productionele kant van animatiefilms. Vandenbroele legt zich vooral toe op het 2D-artwork. Emma De Swaef ('Oh Willy...') wordt gelauwerd voor haar stop-motion films.

Sounddocenten Johan Vandermaelen (soundart en concerten) en Frederik Van de Moortel (sounddesign en composition) zijn drukbezette kunstenaars in hun vakgebied. Ook je theoriedocenten zitten niet stil, maar zijn actief als onderzoeker, spreker op symposia, publicist... Zo is Erik Van Drunen mede-oprichter van het Holland Animation Film Festival. Elke Van Damme distilleerde haar onderzoek in 'Soap Skilled Teenagers' en Pascal Lefèvre doctoreerde over het beeldverhaal en zij werpen met deze kennis een boeiend licht op de wereld van de animatiefilm.

Docenten

Herman Asselberghs, Yves Bex, Georges Braem, Stoffel Debuysere, Guy De Bièvre, Emma De Swaef, Marie-Pascale Gildemyn, Pascal Lefèvre, Antonino Lombardo, Kris Mergan, Johan Teirlinck, Elke Van Damme, Geert Vandenbroele, Erik Van Drunen, Frank Vranckx, Johan Vandermaelen, Frederik Van de Moortel en Kristien Vanden Bussche.

Onze docenten

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by