In de richting Compositie koppel je je persoonlijke creativiteit aan een historisch inzicht. Daarom studeer je naast muziek schrijven, arrangeren en improviseren ook harmonie, polyfonie en fuga. Je gaat aan de slag met muzikanten in huis om jouw muziek uit te voeren. Je geniet van interactieve samenwerkingen met andere kunstvormen en je zal leren welke plaats muziek in de actuele samenleving kan veroveren. Je rondt je opleiding af met een portfolio van composities en een scriptie.

Masterclasses, symposia, projectweken en intense praktijkervaringen

Masterclasses, symposia, projectweken en intense praktijkervaringen

Campus Lemmens organiseert jaarlijks masterclasses, symposia en seminaries. Hierdoor kom je niet alleen in contact, maar kan je ook werken met muziekexperts van buiten onze hogeschool. Een keur van vermaarde muzikanten uit binnen- en buitenland geven les tijdens projectweken en tijdens de gewone lesweken.

Opencampusdag

Jaarlijks gooit onze campus haar deuren open voor het grote publiek. De hele dag zijn er doorlopend muziek- en theateroptredens en infosessies. Er zijn monologen en theaterstukken, kamermuziek- en saxofoonensembles, percussie- en hamronieorkesten, big bands, koren en een operaklas. Stip 1 mei nu maar al aan in je agenda. Tot dan!

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by