Onze campus

Campus Narafi is gelegen in het prachtige Dudenpark op het hoogste punt van Brussel. Je krijgt er les in een schitterend, historisch kasteel met een hedendaags interieur.  Het fantastische uitzicht over het park en de zuidrand van Brussel krijg je er gratis bij!

Het verhaal van de campus gaat terug tot 1939 toen het hooggelegen kasteel een uitgelezen uitzendpunt voor het nieuwe Nationaal Radio- en Filmtechnisch Instituut bleek.

Vandaag zet LUCA er die geschiedenis verder met haar opleidingen Film-TV-Video en Fotografie. De ligging combineert het beste van twee werelden en is daardoor uniek. Je studeert in een prachtig, rustig en groen kader en toch sta je in een kwartier in het hartje van Brussel. Campus Narafi telt slechts twee opleidingen. Die kleinschaligheid zorgt voor een gezellige sfeer. Alle studenten en docenten kennen elkaar. Hierdoor voel je je nooit een nummer. Een unieke omgeving dus waarin je je snel thuis voelt.

Brussel

De stad Brussel telt om en bij de 70.000 studenten, waarvan 20.000 Nederlandstalig.  Dat maakt van Brussel de grootste studentenstad van België: multicultureel, charmant, historisch en inspirerend.  Brussel is op cultuereel vlak een bruisende stad, waar altijd wel wat te doen is: tentoonstellingen, theater, opera, film, dans, stand-up comedy, ....  Om nog maar te zwijgen van de vele bars, de uitgaansbuurt rond de Dansaertlaan, de Munt, ... Studeren in Brussel is je blik op de wereld verruimen.

Logies

Als je hier op kot zit, adem je echt de sfeer in van Brussel.  In de buurt van de campus is er een ruim aanbod aan moderne en betaalbare accommodatie (kamers).  Voor de Vlaamse jongeren die in Brussel studeren, hebben de Nederlandstalige Brussels hogescholen en universiteiten Br(ik gecreëerd (www.brik.be).  Br(ik biedt koten (kamers) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Contact

Campus Narafi
Victor Rousseaulaan 75
1190 Brussel
T 02 447 13 00 
E info.narafi@luca-arts.be

Wegbeschrijving met het openbaar vervoer

 

Routeberekening met de auto

 

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by