Opencampusdag Narafi

Opencampusdag Narafi
LUCA Campus Narafi zet de deuren open. Wil je meer te weten te komen over de opleiding Fotografie of Film-TV-Video? Heb je zin om de sfeer op te snuiven op deze campus gelegen in het Dudenpark in Vorst? Kom dan naar onze opencampusdagen op 14 maart of 9 mei! Laat je meer vertellen over de opleidingen en pik een rondleiding mee op de mooie campus.

Programma
Bezoekers voor BA Fotografie worden verwacht op het Dudenkasteel, Victor Rousseaulaan 75 in Vorst , vlakbij bushalte Duden.Bezoekers voor BA Film-TV-Video krijgen een toelichting op twee verschillende adressen om het contact persoonlijk te houden. De letter van de familienaam bepaalt op welk adres je moet zijn.

 • Studenten met familienaam van A-K worden verwacht op het Dudenkasteel, V.Rousseaulaan 75 in Vorst, vlakbij bushalte Duden.
 • Studenten met familienaam van L-Z worden verwacht in de TV-studio op de Jupiterlaan 192 in Vorst , vlakbij tramhalte Albert.  Na de algemene toelichting en vragen is er voldoende tijd om de andere locatie te bezoeken en voor de eventuele voorinschrijving op het Dudenkasteel.

  Bron: UiTinVlaanderen.be

 • Waar
  LUCA School of Arts - Campus Narafi
  Victor Rousseaulaan 75
  1190 Vorst (Brussel)
  Wanneer
  wo 18 maart 2020 van 14:00 tot 17:00 za 9 mei 2020 van 11:00 tot 17:00
  Meer info
  LUCA School of Arts - Campus NARAFI - Foto
  Contact
  Fax: 024471300

  ©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

  website by